Mini Cart 0

Your cart is empty.

Etch­Mark Basiskit

kr. 495,00kr. 5.795,00 Ekskl. moms

Kemisk gravering, der ætser sig ned i overfladen. Nem for politiet at spotte, fordi den lyser op under UV-lys. Mulighed for ”usynlig” tyverimærkning med transparent mærkepasta. Kan bruges på værktøj og materiel i plast.

I sættet får du:

 • Udførlig brugsvejledning til brug af EtchMark
 • EtchMark mærkeskabeloner med dit firmanavn
 • EtchMark mærkepasta i rød, blå, hvid eller transparent
 • Plastikspatel til påføring af mærkepastaen
 • Ekstra advarselsskilte i bestilt antal (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre, vinduer og biler

 

Med et EtchMark Basiskit kan du hurtigt få tyverimærket værktøj, maskinel og andre værdigenstande. Det tager kun få minutter at mærke hver enkelt genstand, og basiskittet indeholder alt, hvad du skal bruge, for at kunne mærke dine ting.

Kemisk gravering med UV-teknologi

EtchMark er den perfekte mærkningsløsning til håndværktøj, bærbare computere, tablets og andre værdigenstande med en lakeret overflade eller en overflade i plastik.

EtchMark anvender en kemisk gravering med indbygget UV-teknologi, der gør det umuligt at fjerne mærkningen, uden at det sætter spor på genstandens overflade.

Selvom mærkningen slibes væk, dukker den frem, så snart området belyses med UV-lys.

Så hurtigt mærker du med EtchMark

Selve mærkningen foregår ved, at du placerer en skabelon med dit firmanavn på det sted, hvor mærkningen skal sidde. Derefter påfører du en kemisk mærkepasta med UV-teknologi hen over skabelonen.

Der, hvor firmanavnet er udstanset i skabelonen, trænger mærkepastaen ned i lak- eller plastoverfladen. Det betyder, at den kun kan fjernes ved at slibes af. På den måde får den mærkede genstand synlige skader.

Det medfører, at tyve og hælere ikke kan sælge genstanden nær så dyrt, som hvis den var ubeskadiget. Og det gør det mindre interessant at stjæle dine mærkede værdigenstande ved et indbrud.

Sådan gør du trin-for-trin

 1. Aftør det sted med en hårdt opvredet klud, hvor tyverimærkningen skal sidde.
  Placér derefter skabelonen og sørg for, at den klæber helt jævnt til overfladen.
 2. Stryg nu med mærkningspastaen hen over skabelonen, og lad den sidde et lille øjeblik. Nu trænger mærkningen ned i lakeringen eller den øverste del af plastikoverfladen. Derved bliver mærkningen en permanent del af overfladen.
 3. Fjern mærkningsskabelonen efter et minuts tid. Nu står dit firmanavn tydeligt frem, og lyser op, når du belyser den mærkede genstand med UV-lys.

Sådan afslører UV-effekten den rette ejermand, selv om den synlige mærkning slibes af

EtchMark mærkepasta er tilsat et fluorescerende UV-stof. Det får mærkningen til at lyse op, når genstanden belyses med UV-lys.

Fordi pastaen ”ætses” helt ned i overfladen på emnet, bliver det UV-fluorescerende stof siddende – selv hvis tyv eller hæler har held til at slibe mærkepastaens synlige farve væk.

Selve slibningen vil efterlade synlige skader på overfladen, der afslører, at genstanden har været mærket. Når det pågældende sted belyses med UV-lys, vil firmanavnet stadig lyse op.

Det betyder, at tyven eller hæleren risikerer, at politiet stadig kan identificere ejeren af de stjålne effekter, selvom den synlige mærkning er fjernet.

Skal tyven være sikker på, at EtchMarks UV-teknologi ikke skal afsløre ham, er han nødt til at slibe så langt ned i overfladen på den stjålne genstand, at den får kraftige skader. Det medfører, at genstanden enten ikke vil kunne sælges, eller kun vil indbringe tyven en brøkdel af den forventede værdi.

Derfor går de fleste indbrudstyve langt uden om EtchMark-mærkede genstande!

Nem bestilling

Det tager kun få minutter og tre-fire klik. Så har du bestilt den smarte EtchMark tyverimærkning, som du lynhurtigt kan mærke dit værktøj og andre værdigenstande med.

Rul tilbage til toppen af siden, vælg hvor mange tyverimærker du har brug for, læg i kurven, og betal.

Så kontakter vi dig for nærmere oplysninger omkring logo og farvevalg.

Yderligere information

Farve

Rød, Blå, Hvid, Transparent

Antal

25, 50, 200, 500

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Etch­Mark Basiskit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræddersyet mærktningsløsning, finder Søren hurtigt den rigtige tyverimærkning til dit firma. Bare udfyld formularen herunder, så ringer han til dig inden for normal arbejdstid.
Søren Thue Frank

Søren Thue Frank

Sikringskonsulent / SafeGroup