Mini Cart 0

Your cart is empty.

Tool­Mark Basiskit

kr. 895,00kr. 9.995,00 Ekskl. moms

Ekstra slidstærk tyverimærkning til værktøj og materiel, der bruges dagligt. Med UV-funktion i limen, der lyser op under UV-lys. Kan bruges på alt slags værktøj samt it-udstyr. Særligt udviklet til håndværkere.

I sættet medfølger:

 • Udførlig brugsvejledning til påsætning af Toolmark
 • ToolMark tyverimærkningsskilte (15 x 35 mm) med dit firmanavn og logo
 • ToolMark monteringsskabeloner
 • Slibepude til afslibning på monteringsstedet
 • Renseservietter til aftørring før monteringen
 • Speciallim til montering
 • Plastikhandsker til brug under monteringen
 • Ekstra advarselsskilte i bestilt antal (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre og vinduer

 

Med et ToolMark Basiskit er tyverimærkningen af værktøj, it-udstyr og andre værdigenstande klaret i en fart. ToolMark er en ekstra hårdfør tyverimærkning, der er specialudviklet til værktøj og andet materiel, der f.eks. bruges på byggepladser.

Hvad er ToolMark?

ToolMark består af et lasergraveret akrylskilt, som monteres med en særlig, hurtighærdende speciallim, der ”svejser” sig fast til overfladen på værktøjet.

Det gør det nærmest umuligt at fjerne tyverimærkningen uden at skabe synlige skader på den mærkede genstand. Samtidig knækker mærket i småstykker, hvis nogen forsøger at fjerne det. Det gør det endnu mere tidskrævende, og øger risikoen for skader på det mærkede udstyr.

Skader, som reducerer den pris, tyve eller hælere kan få for værktøjet, når de sælger det.

Så nemt mærker du med ToolMark

Monteringen af ToolMark tyverimærkning tager kun nogle få minutter pr. genstand.

 1. Start med at placere skabelonen det sted på værktøjet, hvor du ønsker at placere mærkningen. Gnid skabelonen helt fast ved hjælp af den bærefolie, som skabelonen sad på.
 2. Slib grundigt inde i hullet i monteringsskabelonen med den med den medfølgende slibepude. På lakerede overflader er det vigtigt, at du får slebet lakken helt væk.
 3. Rens nu den slebne overflade for slibestøv med renseservietten. Lad derefter overfladen tørre helt, mens du gør et ToolMark tyverimærkningsskilt klar til brug ved at klippe det af arket.
 4. Påfør nu den medfølgende speciallim. Start et par millimeter inde langs kanten, og påfør derefter limen i hele det afslebne område.
 5. Tag ToolMark-mærket af bærefolien og sæt mærket på inden for 30 sekunder efter påførelsen af limen. Tryk mærket fast til overfladen, så der kommer lim ud rundt langs skabelonkanten. Hold mærket presset ned i minimum 10 sekunder.
 6. Slip derefter, og træk monteringsskabelonen og overfolien på ToolMark-skiltet af. Lad derefter limen hærde op i minimum 24 timer. Så er mærkningen færdig, og værktøjet klar til daglig brug igen.

Perfekt til at holde styr på dit værktøj

ToolMark tyverimærkning kan skræddersys med dit firmas logo og kontaktinformationer. Samtidig kan du vælge mellem farverne rød, blå, gul, hvid, sort og sølv som bundfarve på skiltet.

Det gør det muligt at bruge tyverimærkningen til at holde styr på dit værktøj. Vælg f.eks. forskellig bundfarve på tyverimærkningen, alt efter hvilken vogn udstyret hører til i. Eller få et sæt Toolmark-tyverimærker med individuelt ID-nummer til hver vogn, afdeling eller anden identifikation af værktøjets interne tilhørsforhold.

Du kan også få påtrykt et fortløbende ID-nummer, en stregkode eller en QR-kode. Det gør det muligt at administrere f.eks. registrering og serviceeftersyn, certifikater eller andre former for vedligehold af dit udstyr.

ToolMark tyverimærkning mindsker også svind. Simpelthen fordi der aldrig opstår tvivl om ejerforholdet, hvis I arbejder på en byggeplads med andre håndværkere, der anvender samme slags værktøj som jer.

Desuden er det også meget nemmere for dine kunder at returnere glemt værktøj. Og svært at bortforklare det, hvis de ikke gør.

Nem og hurtig bestilling

På Tyverimærkning.dk har du bestilt ToolMark tyverimærkning i løbet af et par minutter, og tre-fire klik med musen eller din pegefinger.

Start med at vælge, hvorvidt du ønsker 50, 200 eller 500 ToolMark-tyverimærker. Læg dem derefter i indkøbskurven, gå til kassen og betal.

Så kontakter vi dig for nærmere oplysninger omkring logo, kontaktoplysninger og farvevalg.

Har du yderligere ønsker til dine ToolMark-tyverimærker – f.eks. påtryk af ID-nummer – kontakter du os bare direkte ved at udfylde kontaktformularen herunder, sende en mail til info@safegroup.dk eller ringe på 86 27 37 44.

Så finder vi en løsning!

Yderligere information

Antal

25, 50, 200, 500

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tool­Mark Basiskit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræddersyet mærktningsløsning, finder Søren hurtigt den rigtige tyverimærkning til dit firma. Bare udfyld formularen herunder, så ringer han til dig inden for normal arbejdstid.
Søren Thue Frank

Søren Thue Frank

Sikringskonsulent / SafeGroup