fbpx

Alt dette får du med:

ToolMark Basiskit

DKK 895,00DKK 9.995,00 Ekskl. moms

I sæt­tet medfølger:

 • Udførlig brugsve­jled­ning til påsæt­ning af Toolmark
 • Tool­Mark tyver­imærkn­ingsskilte (15 x 35 mm) med dit fir­manavn og logo
 • Tool­Mark monteringsskabeloner
 • Slibepude til afs­lib­n­ing på monteringsstedet
 • Rens­eservi­et­ter til aftør­ring før monteringen
 • Spe­cial­lim til montering
 • Plas­tikhandsker til brug under monteringen
 • 100 stk. sikker­hed­sla­bels (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre og vinduer
Ryd
Varenum­mer (SKU): N/A Kat­e­gori:

Med Tool­Mark Basiskit er tyver­imærknin­gen af værk­tøj, materiel, it-udstyr og andre værdi­gen­stande klaret i en fart. Tool­Mark er en ekstra hård­før tyver­imærkn­ing, der er specie­lud­viklet til netop værk­tøj og andet materiel, der bruges på bygge­pladser og lignende.

Tool­Mark består af et laser­graveret akryl­skilt, der mon­teres med en særlig, hur­tighær­dende spe­cial­lim, som ”sve­js­er” sig fast til over­fladen på værktøjet.

Det gør det nærmest umuligt at fjerne tyver­imærknin­gen uden at skabe syn­lige skad­er på den mærkede gen­stand. Sam­tidig knækker mær­ket i småstykker, hvis nogen forsøger at fjerne det. Det gør det end­nu mere tid­skrævende, og øger risikoen for skad­er på det mærkede udstyr.

Skad­er, som reduc­er­er den pris, tyve eller hælere kan få for værk­tø­jet, når de sæl­ger det.

Så nemt mærker du med ToolMark

Mon­terin­gen af Tool­Mark tyver­imærkn­ing tager kun nogle få min­ut­ter pr. værdi­gen­stand, som du ønsker at mærke.

 1. Start med at placere ska­be­lo­nen på det sted på værk­tø­jet, hvor du ønsker at placere værdi­gen­standen. Gnid ska­be­lo­nen helt fast ved hjælp af den bære­folie, som ska­be­lo­nen sad på.
 2. Slib grundigt inde i hul­let i mon­ter­ingssk­a­be­lo­nen med den med den med­føl­gende slibepude. På lak­erede over­flad­er er det vigtigt, at du får sle­bet lakken helt væk.
 3. Rens nu den sleb­ne over­flade for slibestøv med rens­eservi­et­ten. Lad derefter over­fladen tørre helt, mens du gør et Tool­mark tyver­imærkn­ingsskilt klar til brug ved at klippe det af arket.
 4. Påfør nu den med­føl­gende spe­cial­lim. Start et par mil­lime­ter inde langs kan­ten, og påfør derefter limen i hele det afsleb­ne område.
 5. Tag Tool­Mark-mær­ket af bære­folien og sæt mær­ket på inden for 30 sekun­der efter påførelsen af limen. Tryk mær­ket fast til over­fladen, så der kom­mer lim ud rundt langs ska­be­lonkan­ten. Hold mær­ket pres­set ned i min­i­mum 10 sekunder.
 6. Slip derefter, og træk mon­ter­ingssk­a­be­lo­nen og over­folien på Tool­Mark-skil­tet af. Lad derefter limen hærde op i min­i­mum 24 timer. Så er mærknin­gen færdig, og værk­tø­jet klar til daglig brug igen.

Perfekt til at holde styr på dit værktøj

Tool­Mark tyver­imærkn­ing kan skræd­der­sys med dit fir­mas logo og kon­tak­t­in­for­ma­tion­er. Sam­tidig kan du vælge mellem farverne rød, blå, gul, hvid, sort og sølv som bund­farve på skiltet.

Det gør det muligt, at også at bruge tyver­imærknin­gen til at holde styr på dit værk­tøj og andet udstyr. Vælg f.eks. forskel­lig bund­farve på tyver­imærknin­gen, alt efter hvilken vogn udstyret hør­er til i. Eller få et sæt Tool­mark-tyver­imærk­er med indi­vidu­elt ID-num­mer til hver vogn, afdel­ing eller anden iden­ti­fika­tion af værk­tø­jets interne tilhørsforhold.

Du kan også få påtrykt et fortløbende ID-num­mer, en stregkode eller en QR-kode. Det gør det muligt at admin­istrere f.eks. ser­viceefter­syn, cer­ti­fikater og andre for­mer for vedlige­hold og reg­istrering af værk­tøj, it- og andet udstyr.

Tool­Mark-tyver­imærknin­gen mindsker også svind. Sam­tidig kan der aldrig opstå tvivl om ejer­forhold­et, hvis I arbe­jder på samme bygge­plads som andre hånd­værks­fir­maer, der også anven­der samme slags værk­tøj som jer.

Endelig er det også meget nem­mere for dine kun­der at returnere glemt værk­tøj. Og svært at bort­fork­lare det, hvis de ikke gør.

Nem og hurtig bestilling

På Tyverimærkning.dk har du bestilt din Tool­Mark-tyver­imærkn­ing i løbet af et par min­ut­ter, og tre-fire klik med musen eller din pegefinger.

Start med at vælge, hvorvidt du ønsker 50, 200 eller 500 Tool­Mark-tyver­imærk­er. Læg dem derefter i ind­køb­skur­ven, gå til kassen og betal.

Så kon­tak­ter vi dig for nærmere oplysninger omkring logo, kon­tak­to­plysninger og farvevalg.

Har du yderligere ønsker til dine Tool­Mark-tyver­imærk­er – f.eks. påtryk af løbende ID-num­mer – kon­tak­ter du os bare direk­te ved at udfylde kon­tak­t­for­mu­la­ren, sende en mail til info@safegroup.dk eller ringe på 86 27 37 44.

Så find­er vi en løsning!

Yderligere information

Antal

25, 50, 200, 500

Anmeldelser 

Der er end­nu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tool­Mark Basiskit”

Din e‑mailadresse vil ikke blive pub­liceret. Krævede fel­ter er mark­eret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræd­der­syet mærk­t­ningsløs­ning, find­er Søren hur­tigt den rigtige tyver­imærkn­ing til dit fir­ma. Bare udfyld for­mu­la­ren herun­der, så ringer han til dig inden for nor­mal arbejdstid.

2 + 14 =

Søren Thue Frank, Sikringskon­sulent
SafeGroup

Safe­Group A/S
Sin­trupvej 2
DK-8220 Brabrand
CVR: DK17008277

+45 86 27 37 44
info@safegroup.dk

DIBS - Payments made easy

Han­dels­betingelser

OBS: Alle pris­er er ekskl. moms!