Mini Cart 0

Your cart is empty.

iMark Basiskit

kr. 1.195,00kr. 15.995,00 Ekskl. moms

Dobbelt så effektiv tyverimærkning med 2 skilte i én mærkning. Med UV-funktion i limen, der lyser op under UV-lys. Kan bruges på både værktøj, it-udstyr og andre værdigenstande. Giver en flot branding af dit firma.

iMark Basiskittet indeholder:

 • Udførlig brugsvejledning til påsætning af iMark Basis tyverimærkning
 • iMark Basic tyverimærkningsskilte (15 x 35 mm) med dit firmanavn og logo
 • Slibepude til afslibning af monteringsstedet
 • Renseservietter til aftørring før monteringen
 • Speciallim til montering af skjult underskilt
 • Plastikhandsker til brug under monteringen
 • Ekstra advarselsskilte i bestilt antal (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre, vinduer og biler

 

iMark tyverimærkning er 2x så effektiv som andre mærkningsløsninger – fordi du får to skilte i én mærkning. Med et iMark Basiskit får du alt til at tyverimærke værktøj, it-udstyr og andre værdigenstande. Det gør det både nemt og hurtigt at få det gjort.

Skjult underskilt fortæller, at det er stjålet

iMark tyverimærkning har både et overskilt med god plads til dit firmalogo, kontaktoplysninger og et eventuelt ID-nummer samt et skjult underskilt. Det kommer først til syne, hvis nogen forsøger at fjerne det øverste skilt i tyverimærkningen. Underskiltet er gult, og fortæller med al tydelighed, at det pågældende udstyr er stjålet – og hvem der ejer det.

Det gule underskilt er påsat med en lim, der ”ætser” sig ned i overfladen på den mærkede genstand. Så det er ikke til at fjerne uden at sætte tydelige spor på genstanden. Samtidig er teksten lasergraveret ned i underskiltet, så den er umulig at fjerne fra selve skiltet.

Udover at brande din virksomhed med en flot og præsentabel mærkning, gør iMark det ekstra nemt for politiet at spore stjålet materiel tilbage til din arbejdsplads.

Så let tyverimærker du med iMark

Med dit iMark Basiskit lige ved hånden, tager det kun ganske få minutter at mærke hver værdigenstand.

Så nemt er det:

 1. Vælg det sted på værdigenstanden, hvor du vil sætte tyverimærket. Slib det område, hvor underskiltet skal sidde med den medfølgende slibepude.
 2. Aftør derefter det afslebne område med en af de medfølgende renseservietter. Lad området tørre helt op, mens du påfører dig beskyttelseshandskerne og åbner for speciallimen.
 3. Tag et iMark-tyverimærke af arket og påfør speciallimen på det gule underskilt bag på tyverimærket. Husk at få dækket hele underskiltet. VIGTIGT: Kom udelukkende lim på underskiltet!
 4. Vend tyverimærket, og placér det, så det gule underskilt sidder inden for det område på værdigenstanden, som du har slebet. Tryk derefter tyverimærket fast. Start med kanterne, og slut af med at trykke på midten, hvor det gule underskilt sidder.

Så er du færdig!

Se også monteringsvideoen øverst på siden.

Efter 24 timer er limen på underskiltet hærdet op. Nu er værdigenstanden dobbelt tyverimærket!

Hold styr på dit udstyr med iMark

Med iMark Basiskittet får du ikke alene en ekstra sikker tyverimærkning og en tydelig branding af dit firma. Du har også mulighed for at udnytte overskiltet til at holde styr på dit værktøj, computer eller andet udstyr.

Mod et beskedent ekstrabeløb kan vi påføre f.eks. et fortløbende ID-nummer eller en streg- eller QR-kode på hvert enkelt tyverimærke. Så er det nemt at identificere den pågældende genstand, f.eks. når den skal serviceres, opdateres eller kontrolleres.

Du kan også få leveret overskiltet med forskellige bundfarver. Så kan du f.eks. mærke alt værktøj og andet udstyr med en unik bundfarve. Det gør det nemt at finde ud af, f.eks. hvilken bil eller afdeling udstyret hører til i.

Vil du høre mere om mulighederne for unik identifikation, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktformularen nederst på siden, ringe på 86 27 37 44 eller sende en mail til info@safegroup.dk.

Bestil nu – det tager kun et minut

Har du ikke brug for yderligere tilpasninger, bestiller du her på siden med det samme. Det er klaret på et minut, og tre-fire klik med musen eller din finger.

Rul op til toppen af siden, vælg det ønskede antal tyverimærker, læg bestillingen i kurven, gå til kassen og betal.

Så kontakter vi dig omkring dit logo, og hvilke kontaktoplysninger du ønsker på over- og underskilte.

Yderligere information

Antal

25, 50, 200, 500

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iMark Basiskit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræddersyet mærktningsløsning, finder Søren hurtigt den rigtige tyverimærkning til dit firma. Bare udfyld formularen herunder, så ringer han til dig inden for normal arbejdstid.
Søren Thue Frank

Søren Thue Frank

Sikringskonsulent / SafeGroup