fbpx

Alt dette får du med:

iMark Basiskit

DKK 1.195,00DKK 15.995,00 Ekskl. moms

iMark Basiskit omfatter:

 • Udførlig brugsve­jled­ning til påsæt­ning af iMark Basis tyverimærkning
 • iMark Basic tyver­imærkn­ingsskilte (15 x 35 mm) med dit fir­manavn og logo
 • Slibepude til afs­lib­n­ing af monteringsstedet
 • Rens­eservi­et­ter til aftør­ring før monteringen
 • Spe­cial­lim til mon­ter­ing af skjult underskilt
 • Plas­tikhandsker til brug under monteringen
 • Ekstra advarselsskilte i bestilt antal (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre, vin­duer og biler
Ryd
Varenum­mer (SKU): N/A Kat­e­gori:

Med et iMark Basiskit får du alt til at tyver­imærke værk­tøj, it-udstyr og andre værdi­gen­stande. Det gør det både nemt og hur­tigt at få det gjort.

iMark Basis er en ekstra smart og end­nu mere sikker tyverimærkningsløsning.

Skjult underskilt fortæller, at det er stjålet

For udover et over­skilt med god plads til dit fir­mal­o­go, kon­tak­to­plysninger og et eventuelt admin­is­tra­tivt ID, er iMark Basis udstyret med et skjult under­skilt. Det kom­mer først til syne, hvis der er nogen, som forsøger at fjerne det øver­ste skilt i tyver­imærknin­gen. Under­skil­tet er gult, og fortæller med al tyde­lighed, at det pågældende udstyr er stjålet, samt hvem der ejer det.

Det gule under­skilt er påsat med en lim, der ”ætser” sig ned i over­fladen på den mærkede gen­stand. Så det er ikke lige til at fjerne, uden at sætte tydelige spor på gen­standen. Sam­tidig er tek­sten laser­graveret ned i under­skil­tet, så den er umulig at fjerne fra skiltet.

Så udover at gøre det nemt at udnytte tyver­imærknin­gen til brand­ing af din virk­somhed, gør iMark Basis det ekstra nemt for poli­ti­et at spore stjålet materiel tilbage til din virksomhed.

Så let tyverimærker du med iMark Basis

Med dit iMark Basiskit lige ved hån­den, tager det kun ganske få min­ut­ter pr. værdi­gen­stand, som du ønsker at mærke med iMark Basis.

Så nemt er det:

 1. Vælg det sted på værdi­gen­standen, hvor du vil sætte tyver­imær­ket. Slib det område, hvor under­skil­tet skal sid­de med den med­føl­gende slibepude.
 2. Aftør derefter det afsleb­ne område med en af de med­føl­gende rens­eservi­et­ter. Lad området tørre helt op, mens du påfør­er dig beskyt­telse­shandskerne, og åbn­er for speciallimen.
 3. Tag et iMark Basis-tyver­imærke af arket og påfør spe­cial­li­men på det gule under­skilt bag på tyver­imær­ket. Husk at få dækket hele under­skil­tet. VIGTIGT: Kom udelukkende lim på underskiltet!
 4. Vend tyver­imær­ket, og placér det, så det gule under­skilt sid­der inden for det område på værdi­gen­standen, som du har sle­bet. Tryk derefter tyver­imær­ket fast. Start med kan­terne, og slut af med at trykke på midten, hvor det gule under­skilt sidder.

Så er du færdig!

Se også mon­ter­ingsvideoen øverst på siden.

Efter 24 timer er limen på under­skil­tet hærdet op. Nu er værdi­gen­standen dobbelt tyverimærket!

Hold styr på dit udstyr med iMark Basis

Med iMark Basis får du ikke alene en ekstra sikker tyver­imærkn­ing og en tydelig brand­ing af dit fir­ma. Du har også mulighed for at udnytte plad­sen på over­si­den af over­skil­tet til at holde styr på dit værk­tøj, it- og andet udstyr.

Mod et beske­dent ekstra­beløb kan vi påføre f.eks. et løbende ID-num­mer, en streg- eller QR-kode eller anden form for iden­ti­fika­tion på hvert enkelt tyver­imærke. Derved er det nemt at iden­ti­fi­cere den pågældende gen­stand. F.eks. når den skal ser­viceres, opdateres eller kon­trolleres i forbindelse med f.eks. en årlig certificering.

Du kan også få lev­eret over­skil­tet med forskel­lige bund­farv­er. Så kan du f.eks. mærke alt værk­tøj og andet udstyr med en unik bund­farve. Det gør det nemt at finde ud af, f.eks. hvilken bil eller afdel­ing udstyret hør­er til i.

Vil du høre mere om mulighed­erne for unik iden­ti­fika­tion, kan du kon­tak­te os ved hjælp af kon­tak­t­for­mu­la­ren ned­er­st på siden, ringe på 86 27 37 44 eller sende en mail til info@safegroup.dk.

Bestil nu – det tager kun et minut

Har du ikke brug for yderligere tilpas­ninger, bestiller du her på siden med det samme. Det er klaret på et min­ut, og tre-fire klik med musen eller din finger.

Rul op til top­pen af siden, vælg det ønskede antal tyver­imærk­er, læg bestill­in­gen i kur­ven, gå til kassen og betal.

Så kon­tak­ter vi dig omkring dit logo, og hvad du ønsker, der skal stå for kon­tak­to­plysninger på over- og underskilte.

Yderligere information

Antal

25, 50, 200, 500

Anmeldelser 

Der er end­nu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iMark Basiskit”

Din e‑mailadresse vil ikke blive pub­liceret. Krævede fel­ter er mark­eret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræd­der­syet mærk­t­ningsløs­ning, find­er Søren hur­tigt den rigtige tyver­imærkn­ing til dit fir­ma. Bare udfyld for­mu­la­ren herun­der, så ringer han til dig inden for nor­mal arbejdstid.

6 + 12 =

Søren Thue Frank, Sikringskon­sulent
SafeGroup

Safe­Group A/S
Sin­trupvej 2
DK-8220 Brabrand
CVR: DK17008277

+45 86 27 37 44
info@safegroup.dk

DIBS - Payments made easy

Han­dels­betingelser

OBS: Alle pris­er er ekskl. moms!