fbpx

Alt dette får du med:

LogoMark Basiskit

DKK 495,00DKK 5.795,00 Ekskl. moms

I sæt­tet medfølger:

 • Udførlig brugsve­jled­ning til påsæt­ning af LogoMark
 • Logo­Mark mærkesk­a­be­lon­er med dit firmanavn
 • Logo­Mark mærkepas­ta i rød, blå, hvid eller transparent
 • Plas­tikspa­tel til påføring af mærkepastaen
 • 100 stk. sikker­hed­sla­bels (20 x 50 mm)
 • 5 stk. advarselsskilte til døre, vin­duer og biler
Ryd
Varenum­mer (SKU): N/A Kat­e­gori:

Med Logo­Mark Basiskit kan du hur­tigt få tyver­imær­ket dit værk­tøj, større mask­in­er og andre værdi­gen­stande. Det tager kun få min­ut­ter at mærke hver enkelt gen­stand, og basiskit­tet inde­hold­er alt, hvad du skal bruge, for at kunne mærke dine ting.

Kemisk gravering med UV-teknologi

Logo­Mark er den per­fek­te mærkn­ingsløs­ning til hånd­værk­tøj, bær­bare com­put­ere, tablets og andre værdi­gen­stande med en lak­eret over­flade eller en over­flade i plastik.

Logo­Mark anven­der en kemisk graver­ing med ind­bygget UV-teknolo­gi, der gør det umuligt at fjerne mærknin­gen, uden at det sæt­ter spor på gen­standens overflade.

Selv om mær­ket slibes væk, dukker det op igen, så snart området bel­y­ses med UV-lys.

Så hurtigt mærker du med LogoMark

Selve mærknin­gen foregår ved, at du plac­er­er en ska­be­lon med dit fir­manavn på det sted, hvor mærknin­gen skal sid­de. Derefter påfør­er du en kemisk mærkepas­ta med UV-teknolo­gi hen over skabelonen.

Der, hvor fir­manavnet er udstanset i ska­be­lo­nen, trænger mærkn­ingspas­taen ned i lak- eller plas­tikover­fladen. Det bety­der, at den kun kan fjernes ved at slibe det af. Derved får den mærkede gen­stand syn­lige skader.

Det med­før­er, at tyve og hælere ikke kan sælge gen­standen nær så dyrt, som hvis den var ubeskadi­get. Det gør det min­dre inter­es­sant at stjæle dine mærkede værdi­gen­stande ved et indbrud.

Sådan gør du trin for trin

 1. Aftør det sted med en hårdt opvre­det klud, hvor tyver­imærknin­gen skal sidde.
  Placér derefter ska­be­lo­nen og sørg for at den klæber helt jævnt til overfladen.
 2. Stryg nu med mærkn­ingspas­taen hen over ska­be­lo­nen, og lad den sid­de et lille øje­b­lik. Nu trænger mærknin­gen ned i lak­erin­gen eller den øver­ste del af plas­tikover­fladen. Derved bliv­er mærknin­gen en per­ma­nent del af overfladen.
 3. Fjern mærkn­ingssk­a­be­lo­nen efter et min­uts tid. Nu står dit fir­manavn tydeligt frem, og lyser op, når du bel­yser den mærkede gen­stand med UV-lys.

Se også videoen ovenfor!

Sådan afslører UV-effekten den rette ejermand, selv om den synlige mærkning slibes af

Logo­Marks mærkn­ingspas­ta er tilsat et flu­o­rescerende UV-stof. Det får mærknin­gen til at lyse op, når gen­standen bel­y­ses med UV-lys.

For­di pas­taen ”ætses” helt ned i over­fladen på emnet, bliv­er det UV-flu­o­rescerende stof sid­dende – selv hvis tyve eller hælere har held til at slibe mærkepas­taens syn­lige farve væk.

Selve slib­nin­gen vil efter­lade syn­lige skad­er på over­fladen, der afs­lør­er, at gen­standen har været mær­ket. Når det pågældende sted bel­y­ses med UV-lys, vil fir­manavnet stadig lyse op.

Det bety­der, at tyven eller hæleren risik­er­er, at poli­ti­et stadig kan iden­ti­fi­cere ejeren af de stjålne effek­ter, selvom den syn­lige mærkn­ing er fjernet.

Se billed­erne herunder:

Her ser du en DeWalt-bore­mask­ine med påført LogoMark.

Nu er den syn­lige Logo­Mark-mærkn­ing sle­bet væk fra overfladen.

Men med UV-lys dukker fir­manavnet op igen på maskinen.

Skal tyven være sikker på, at Logo­Marks UV-teknolo­gi ikke skal afs­løre dem, er de nødt til at slibe så langt ned i over­fladen på den stjålne gen­stand, at den får kraftige skad­er. Det med­før­er, at gen­standen enten ikke vil kunne sælges, eller kun vil ind­bringe tyvene en brøkdel af den for­vent­ede værdi.

Der­for går de fleste ind­brud­styve langt uden om Logo­mark-mærkede genstande!

Nem bestilling

Det tager kun få min­ut­ter og tre-fire klik! Så har du bestilt den smarte Logo­Mark tyver­imærkn­ing, som du lyn­hur­tigt kan mærke dit værk­tøj og andre værdi­gen­stande med.

Rul tilbage til top­pen af siden, vælg hvor mange tyver­imærk­er du har brug for, læg i kur­ven, og betal.

Så kon­tak­ter vi dig for nærmere oplysninger omkring logo og farvevalg.

Yderligere information

Antal

25, 50, 200, 500

Farve

Rød, Blå, Hvid, Transparent

Anmeldelser 

Der er end­nu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Logo­Mark Basiskit”

Din e‑mailadresse vil ikke blive pub­liceret. Krævede fel­ter er mark­eret med *

Ja, Søren kan bare ringe!

Har du brug for en skræd­der­syet mærk­t­ningsløs­ning, find­er Søren hur­tigt den rigtige tyver­imærkn­ing til dit fir­ma. Bare udfyld for­mu­la­ren herun­der, så ringer han til dig inden for nor­mal arbejdstid.

5 + 13 =

Søren Thue Frank, Sikringskon­sulent
SafeGroup

Safe­Group A/S
Sin­trupvej 2
DK-8220 Brabrand
CVR: DK17008277

+45 86 27 37 44
info@safegroup.dk

DIBS - Payments made easy

Han­dels­betingelser

OBS: Alle pris­er er ekskl. moms!